Venla & Jukola 2024 – Anmälan

Nu är det dags att göra en preliminär anmälan till årets Venla & Jukola i Kauhava 15-16.6 2024. Vi vill ha er preliminära anmälan senast 1.2 så att vi hinner anmäla fler lag till det billigare priset.

Så fyll i formuläret nedan redan idag! Medan ni väntar på resultaten i presidentvalet.

Femman kan också anmäla så kallade ”kamrat”-lag, men i lagets namn bör ingå Femman, tex Femman skogslöparna. Ifall ni vill att Femman anmäler dessa bör laget meddelas åt Nicke senast 1.2 kl 24:00 så anmäler vi dem, namnen på deltagarna kan man meddela senare. Ifall man erlagt säsongsavgift för 2024 till Femman Orientering så står sektionen för den personens startavgift, om det finns löpare i dessa “kamrat” lag som inte hör till Femman och inte betalt säsongavgiften så faktureras 1/7 (Jukola) eller 1/4 (Venla) för kostnaden för anmälan åt dessa.

Om man deltar i ett lag med endast femmaiter och erlagt säsongsavgiften så står sektionen för startavgiften.

Alla som springer i lag där Femman ingår i namnet har rätt att utnyttja Femmans tältområde även om man inte hör till föreningen, huvudsaken att laget heter något på Femman.

ANMÄL ERT INTRESSE HÄR!

Nicke
0500 568 330
nicke(at)enlund.fi

Kategorier:
Tävlingsresor